Hoe roze is Rotterdam eigenlijk?

Rotterdam is de tweede stad van Nederland en heeft de grootste haven ter wereld. Hoe roze is de stad eigenlijk? Zaterdag 25 juni 2011 organiseert Lokaal een debat in de centrale Bibliotheek mat als titel: ‘Rotterdam, roze hart van de Randstad?’ In het kader van het 010-Actueeldebat LHBT-emancipatie in de havenstad kan iedereen aanschuiven in de hal op de begane grond en van 13.30 tot 15.00 meepraten met onder andere wethouder Korrie Louwes.

 

Directe aanleiding hiervoor zijn de EuroGames en de weigering van minister Van Bijsterveldt om voorlichting op scholen verplicht te stellen. De EuroGames vinden dit jaar in Rotterdam plaats, van woensdag 20 tot en met zondag 24 juli 2011.

Lees ook:EuroGames 2011 krijgt subsidie van Rotterdam
Lees ook:Nieuw onderkomen voor Apollo Rotterdam
Lees ook:EuroGames 2011 in Rotterdam
Lees ook:Veel roze ouderen gaan weer ‘in de kast’
Lees ook:Website Gayrotterdam.nl gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>