Eurovisie Songfestival bij COC Limburg

Café Rosé van COC Limburg is ook dit jaar the place to be voor Songfestivalfans. De tweede halve finale en de finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf zullen op groot scherm te zien zijn in café Rosé aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht. Donderdag 12 mei is de halve finale van het liedjesfestijn, zaterdag 14 mei de finale (bron: persbericht).

Op donderdag 12 mei is vanaf 21:00 uur de tweede halve finale met Nederland, vertegenwoordigd door de 3JS met het lied ‘Never Alone’. Deze avond zullen 10 van de 19 landen zich plaatsen voor de finale. Het zal er om spannen of ‘we’ door mogen naar de eindstrijd op zaterdag. Nederland stond voor het laatst in de finale in 2004. Nederland treedt op als derde (dus kom op tijd!). Op zaterdag 14 mei is vanaf 21:00 uur de live uitzending van de finale te bekijken op een groot scherm. Wie voor die avond de einduitslag als beste (of slechtste) voorspelt, kan prijzen winnen in de bookmaker contest.

Lees ook:Eurovisie Songfestival bij COC Limburg
Lees ook:Eurovisie Songfestival met serieus randje bij het COC
Lees ook:Samen naar het Songfestival kijken
Lees ook:Waar kijken we naar het Eurovisie Songfestival?
Lees ook:Samen naar het Songfestival kijken: doen we dat nog?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>