Roze Zaterdag Eindhoven lanceert slogan

Eindhoven doeteen gooi naar Roze Zaterdag 2013. De initiatiefgroep Roze Zaterdag Eindhoven maakte gisteren haar slogan bekend: ‘Diversiteit kleurt je leven’.  Met dit thema wil de groep seksuele diversiteit in de lichtstad bevorderen. Eindhoven is de stad van design en technologie: de robotjes uit het logo staan hiervoor symbool. Innovatie en creativiteit zijn vaak te vinden in steden met een bloeiende homocultuur. Roze Zaterdag kan daartoe bijdragen, vindt de organisatie.

 

Eind 2010 bleek dat het idee om Roze Zaterdag naar Eindhoven te halen op brede steun kon rekenen in de stad en bij het stadsbestuur. Het bid-book moet voor 1 mei bij Stichting Roze Zaterdagen Nederland liggen. Later dit jaar beslist de stichting wie de dag in 2013 mag organiseren. Dit jaar is Groningen de gelukkige, volgend jaar Haarlem.

Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven
Lees ook:Roze Stad Maassluis knokt voor Roze zaterdag 2014
Lees ook:Roze Zaterdag Maassluis vande baan
Lees ook:Roze Zaterdag eindelijk in Eindhoven?
Lees ook:Roze Zaterdag 2012 in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>