Queer It Up festival Maastricht

Tot en met zondag 20 februari 2011 vindt in Maastricht het Queer It Up festival plaats, een non-profit project van studenten met verschillende achtergronden die studeren aan verschillende faculteiten in Maastricht. Ze willen met dit festival iets doen aan het gebrek aan roze studentenactiviteiten. Het festival streeft naar het creëren van ruimte om te kunnen praten over seks, gender en seksualiteit en alles wat daarmee te maken heeft.

 

Belangrijkste doel is om ‘de hetero-normativiteit in twijfel te trekken’, aldus de aankondiging. Er vinden workshops plaats, een panel debat, films, lezingen, een kunsttentoonstelling, een theatervoorstelling, een concert en een feest. Programma: klik hier.

Lees ook:Roze Filmdagen in Amsterdam
Lees ook:International Queer & Migrant Film Festival in De Balie Amsterdam
Lees ook:TranScreen 2013 in Amsterdam
Lees ook:BFI Flare London LGBT Film Festival
Lees ook:Roze Filmdagen 2014 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>