Beau Erven van Doorn en Willeke Alberti in jury Canal Parade

Presentator Beau Ervan van Doorn gaat boten beoordelen tijdens de Canal Parade op zaterdag 7 augustus, hoogtepunt van de Amsterdam Gay Pride. Hij moet tachtig boten beoordelen en richt zich vooral op de creativiteit die in de versiering van de boten is gestopt: hoe meer gay en uitbundig, des te beter. Hij deelt de jury met hoofdredacteur van de privé Evert Santegoeds en Willeke Alberti. Zij is dit jaar 65 geworden en treedt voor de tiende keer een op tijdens het slotfeest een dag later op het Stoperaplein.

 

De zangeres staat al jaren bekend als ‘homomoeder’ en vindt het ‘echt helemaal te gek: Ik kan me daar nu al op verheugen.’ Er was sprake van dat ze zou meevaren op de BNN boot, maar nu zit ze op de juryboot, die ieder jaar strategisch ligt opgesteld op de Amstel schuin tegenover de Stopera/café Danzig, waar de boten rechtsom de Zwanenburgwal opdraaien.

Lees ook:Beau van Erven Dorens kneust rib tijdens Canal Parade
Lees ook:Willeke Alberti homo-oma
Lees ook:Rel rond Rotterdamse boot bij Amsterdam Canal Parade
Lees ook:Gay Pride feesten in Amsterdam
Lees ook:Claudia de Breij wil geen ‘Homomoeder’ worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>