Transfusion Festival Amsterdam // Politiek & emancipatie

Zaterdag 22 mei 2010 vindt in CASA 400 in Amsterdam van 10.00 tot 24.00 uur de tweede editie van het Transfusion Festival plaats. De eerste editie was in 2007. De dag biedt transgenders, transseksuelen en hun familie en vrienden tal van workshops, een informatiebeurs, optredens, films, theater, een expositie en volop ruimte om elkaar te ontmoeten.

 

’s Avonds verzorgen dj’s muziek om op te dansen.  Er komt een aparte ruimte voor jongeren en ook partners, familie en vrienden krijgen deze editie meer aandacht, bijvoorbeeld in twee workshops en met een aparte ruimte. Organisator is TNN (Transgender Netwerk Nederland). Tickets: zie website. Het is mogelijk in CASA een hotelkamer te reserveren.

Lees ook:Internationale Transgender Gedenkdag in Den Haag
Lees ook:Hetero’s komen voor homo’s op in filmpjes
Lees ook:Transgender vertelt in COC Zwolle
Lees ook:Plasterk opent Transgender Informatie dag
Lees ook:Hoe voorkomen we zelfmoord bij homo-jongeren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *