Gay poolparty in Center Parks gaat niet door

In Center Parks de Eemhof in Zeewolde stond voor zaterdag 27 maart een roze zwemfestijn op het programma: [email protected] Holebi Pool Party. Zwembad Aquamundo zou van 22.00 tot 04.00 uur worden omgebouwd tot ‘[email protected] Mundo’, met naast het zwemparadijs met glijbanen, whirlpools en golven twee dansvloeren, dj’s en een groot scherm boven het zwembad. Maar het feest gaat niet door: dat heeft de organisatie besloten. Reden: de kaartverkoop valt tegen.

 

Doel was om niet alleen bekende feestgangers iets nieuws te bieden, maar met een losser en sportiever karakter ook jongere en minder doorgewinterde holebi’s te trekken. De organisatie had op 1.600 bezoekers gehoopt, maar tot nu toe zijn slechts 600 kaartjes verkocht. Ze zoeken nu naar een kleinere, intiemere locatie voor een homo zwemparty. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht, krijgen hun geld terug.

Lees ook:Kiss Kiss Club Nijmegen
Lees ook:KissKissClub Nijmegen voor laatste keer op oude locatie
Lees ook:Vlaamse homobeweging blijft Çavaria heten
Lees ook:Gay Snow Happening 2010
Lees ook:Gay Snow Happening 2011

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gay poolparty in Center Parks gaat niet door

 1. sportingact

  Ik begrijp sowieso niet in Zeewolde. Ga naar Amsterdam. Het Sportfondsenbad Oost ontvingen de zwemsportverenigingen tijdens de Gay Games met open armen. Daar praat men nu nog over. Er is echter 1 probleem, die hebben geen glijbanen, alleen duikplaken.
  Een ander bad die zich daarvoor zou kunnen lenen, ook echter geen glijbanen, is het De Mirandabad. Dat is een golfslagbad.

    /   Reply  / 
 2. OW

  Is [email protected] niet al vaker verschoven c.q. afgelast ?
  .
  Zijn de toegangs- c.q. overnachtingsprijzen niet best wel hoog ?
  .
  Ligt de locatie niet erg uit de route danwel moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer en onmogelijk om terug te reizen na afloop ?
  .
  Zijn/waren er geen mogelijkheden om als men iemand leuk vindt om ergens in afgescheiden ruimte wat te doen ( zoveel bijna naakte lijven nodigt toch uit tot sexen en zo ) ?
  .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>