COC podium op Stratenfestival Zwolle

De binnenstad van Zwolle staat vrijdagavond 21 augustus op zijn kop op het jaarlijkse Stratenfestival, met allerlei optredens op diverse podia in de binnenstad. COC Zwolle verzorgt net als vorig jaar een eigen podium voor het COC café aan de Kamperstraat 17 (editie 2012: klik hier). Dit jaar zijn er maar liefst vijf optredens. Harm Wolters komt net als vorig jaar en Patrick!Harm is volgens het persbericht ‘wereldberoemd’ in Zwolle en omstreken. Hij is een graag gezien gast op piratennesten en is bekend van onder andere ‘Geen geheimen’ en ‘Donder bliksem’.

Derde solozanger is Martin Dams, uit Almelo. Hij begon als Elvis look-a-like, maar zingt tegenwoordig Nederlandstalige liedjes. Als knallende afsluiter brengen ze als trio ‘De Piratentoppers’ feestnummers. Tussen de optredens door wordt muziek gedraaid. Het feest begint om 20.00 uur en eindigt om 24.00 uur; daarna zijn café en dansvloer tot in de late uurtjes open (bron: persbericht).

Lees ook:COC op Stratenfestival Zwolle
Lees ook:Podium COC Zwolle op Straten Festival
Lees ook:Hand-in-hand actie COC Zwolle
Lees ook:Café op straat bij COC tijdens Stratenfestival Zwolle
Lees ook:Stratenfestival-programma bij COC Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>