Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag

Dinsdag 18 augustus 2009 kleurt Oss roze tijdens de negende editie van Dolle Dinsdag: ‘de Gay Day met de zachte G (editie 2011: klik hier)’. Deze week staat de jaarlijkse kermis in het Brabantse stadje, met op dinsdag en woensdag familiedagen: de Osser roze dag is dan ook wat anders dan Roze Maandag bij de grotere broer in Tilburg. Oss heeft ook geen homohoreca, maar Fellini’s neemt de ‘roze taak’ op zich en organiseert in samenwerking met de regionale COC en de gemeente Dolle Dinsdag. Ze voeren dit jaar zelfs met een eigen boot mee op de Amsterdamse Canal Parade.

Om 15.00 begint het programma op de Eikenboomgaard in Oss, met een debat tussen politiek en een prominente gast, een drag queen playbackshow, podiumacts, live optredens en dj’s. Het feest duurt tot 03.00 uur in de nacht. Deelnemers voor de playbackshow kunnen zich opgeven via [email protected]. Voor treinreizigers: de hele week rijden er vanwege het vervangen van een spoorbrug geen treinen tussen Nijmegen en Oss: zie website.

Lees ook:Roze Dolle Dinsdag in Oss
Lees ook:Oss kleur roze tijdens Dolle Dinsdag 2011
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 2010
Lees ook:Oss kleurt roze op Dolle Dinsdag 22 augustus
Lees ook:Dolle dinsdag op de Ossekermis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>