Gay Pride Party bij COC Amsterdam

COC Amsterdam organiseert tijdens Amsterdam Pride een feest op zaterdag 1 augustus: de  Gay Pride Dance Party, van 22.00 tot 04.00 uur in het pand aan de Rozenstraat 14. Er is géén dresscode, de toegang is gratis voor COC leden en € 5,= voor niet-leden. Nog eenmaal wordt er een feest georganiseerd door dezelfde crew die ooit de populaire vrijdagavondfeesten verzorgde (bron: persbericht).

 

Ooit was het iedere vrijdagavond bij COC Amsterdam oergezellig tijdens de relaxte, gemengde Friday Night Out avonden, tot er de klad in kwam. De omzet liep terug en na financiële perikelen verkochten COC Amsterdam en COC Nederland (dat ook met geldzorgen kampt) samen het pand aan de Rozenstraat. Ze mogen er nog even blijven zitten, maar lang zal het niet meer duren. Wellicht is dit de laatste keer dat er een feest te beleven valt in het oude, vertrouwde COC pand aan de Rozenstraat.

Lees ook:COC heeft haar kroonjuweel verkocht
Lees ook:Huurcontract COC Amsterdam verlengd
Lees ook:Oriendam – multiculturele avond bij COC Amsterdam
Lees ook:COC Amsterdam officiële trouwlocatie
Lees ook:XXXLeather viert vijfjarig bestaan in COC-gebouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>