Summer Festival Pride Brighton

De Britse badplaats Brighton kent een jaarlijkse Winter Pride, maar ook een Summer Festival Week: van zaterdag 25 juli tot en met zondag 2 augustus 2009 vindt het grootste gratis roze festival van Groot-Brittannië plaats. Thema dit jaar is ‘Pride Beside The Seaside’ (dat was het thema ook al tijdens de Winter Pride). Zaterdag 25 juli barst het festival overal in de stad, met zeven dagen tal van activiteiten voor homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders.

 

Er zijn allerlei feesten, maar er is ook sport te doen of te bekijken, theater, muziek, er zijn exposities en er vindt een jaarlijkse roze conferentie plaats. Hoogtepunt is de Carnival Parade en het Park Event op zaterdag 1 augustus. De optocht vertrekt om 11.00 uur vanaf Madeira Drive, naast de Pier van Brighton en eindigt rond 13.00 uur in Preston Park. Daar zijn tot 20.00 uur tal van optredens.

Lees ook:Winterpride Brighton
Lees ook:Brighton Winterpride: remedie tegen de winterdip
Lees ook:Winterpride Brighton gaat niet door
Lees ook:Pride Amsterdam 2017: aanmelden voor Canal Parade kan tot 5 februari
Lees ook:Gay Prides in roze metropolen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>