Uitgebreide Lesbian Pride tijdens Amsterdam Pride

De Amsterdamse Gay Pride wordt dit jaar voor het eerst aangevuld met een uitgebreid vrouwenprogramma: LesBian Pride (editie 2010: klik hier). Het Internationaal Homo en Lesbisch Archief (IHLIA) in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) biedt meer dan dertig vrouwenactiviteiten plaats. Daarnaast zijn er verspreid over de stad verschillende workshops en vrouwenfeesten. Met de Pink Ladies on Stage brengt IHLIA op donderdag 30 juli 2009 een bonte verzameling aan wat Lesbisch Amsterdam aan cultuur te bieden heeft.

Op dezelfde dag vindt in Getto de Getto Girls Silent Disco plaats, de dag erop de Next Door Dance bij Club Rain en op zaterdag 1 augustus staat de escape in het teken van En Vogue. LesBian Pride wordt op het terras van de OBA afgesloten met LesBian Pride Chill Out. Hier eindigen verschillende activiteiten, waaronder een roze wandeling van de Potige Dames, een boottocht van Next Door Events en de rit van de motorvrouwen. Amsterdam Gay Pride vindt plaats van zondag 26 juli tot en met zondag 2 augustus.

Lees ook:Pride Amsterdam 2017: aanmelden voor Canal Parade kan tot 5 februari
Lees ook:LesBian Pride tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2014 Promofilm
Lees ook:Gay & Lesbian Film Marathon in Amsterdam
Lees ook:Brighton Winterpride: remedie tegen de winterdip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>