Oranjebals op Koninginnenacht in Amsterdam

Op Koninginnedag komt de ware Hollandse aard naar boven: poen verdienen. Overdag proberen we massaal op straat overal een slaatje uit te slaan en ‘s avonds zijn er allerlei feesten, vaak met pittige entreeprijzen. Een troost: straatfeesten zijn gratis (daarover in een ander artikel meer). De nacht ervoor, Koninginnenacht, organiseren diverse clubs bals. Woensdag 29 april 2009 vindt in de Schreierstoren aan de Prins Hendrikkade 94-95 ’Orange Ball, limited edition’ plaats van 20.00 tot 01.00 uur.

Met DJ’s Eko en Yoav Arnon en Orange Stripper ‘Candy Boy’. De toegang kost € 10,= in de voorverkoop en maar liefst € 15,= aan de deur. Daarna gaat de Thermos Sauna in de Raamstraat door met een ‘wet edition’, van 01.00 tot 08.00 uur. Club Exit in de Regulierdwarsstraat organiseert van 01.00 tot 05.00 uur ‘4 Play, queensnight edition’, met strippers, live shows, gogo’s en hot visuals. De toegang is pittig voor die vier uurtjes: € 15,=.

Lees ook:Petitie heeft succes – Orange trekt advertentie in Oegandees antihomo-blad terug
Lees ook:Orange Catwalk tegen homohaat
Lees ook:Furball Amsterdam
Lees ook:Teken petitie tegen westerse adds in Oegandees boulevardblad Red Pepper
Lees ook:Furball Amsterdam 2011

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Oranjebals op Koninginnenacht in Amsterdam

  1. Pingback: Roze straatfeesten op Koninginnedag 2009 | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>