Thermos Nachtsauna gaat dicht

Thermos rept er nog niet over op de eigen website, maar in en buiten de Amsterdamse Thermos dag –en nachtsauna hangen A-4tjes, met de aankondiging dat de nachtsauna aan de Kerkstraat 30 september dichtgaat. Zoals al eerder aangekondigd, worden dag –en nachtsauna samengevoegd in het pand aan de Raamstraat.

De samengevoegde sauna zal geopend zijn van 12 uur ’s middags tot 8 uur ’s morgens. Wat er met het pand aan de Kerkstraat gaat gebeuren, is nog niet bekend.

Lees ook:Thermos Dag en Nacht worden één sauna
Lees ook:Veel schade aan voormalige Thermos nachtsauna
Lees ook:Thermos Sauna Amsterdam dicht?
Lees ook:Oude Thermos nachtsauna afgebrand
Lees ook:Vaarwel Thermos nachtsauna

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thermos Nachtsauna gaat dicht

  1. hans

    ik vind wel dat de thermos gaysauna nu samen is dan heb je ook kans dat ik nieuwe vrienden zal maken en dat probeer ik ook door aan de bar te gaan zitten ik hou van indische homo jongens ik vind ze wel leuk uitzien en deze vrijdag ga ik naar den helder toe daar is een homobar dat heet styl aan de breewaterstraat in het centrum van den helder

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>