Homo/lesbofeesten in Berlijn

Zaterdag 21 en zondag 22 juni 2008 is het in Berlijn feesten geblazen voor homo’s en lesbo’s op het 16e Lesbisch-schwules Stadfest rondom de Nollendorfplatz in Berlin-Schöneberg (update 2009: klik hier). Toen Berlijn in tweeën was gedeeld, was dit het roze epicentrum van (West) Berlijn. Zes roze werelden presenteren zich: sport, radio, film, literatuur, aids en politiek. Daarnaast is er een duizelingwekkend aanbod van homo –en lesbo-organisaties in de Duitse hoofdstad.

Lees ook:Lesbisch-schwules Stadtfest Berlin
Lees ook:Roze Wowi mag burgemeester Berlijn blijven
Lees ook:Vlucht vooruit naar Berlijn
Lees ook:Berlijnse homo’s demonstreren tegen komst paus
Lees ook:De Lesbo-code: Dansende vrouwen op zondag 8 mei

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Homo/lesbofeesten in Berlijn

  1. Pingback: Gay Prides in buurlanden | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>