SLAM!FM en Q-Music dj’s op 4e Pink Passion

Op vrijdag 6 juni is het Willem II Stadion wederom het decor voor hét gay evenement van Tilburg en omstreken: Pink Passion! Een vernieuwd en enthousiast team bundelt de creatieve krachten voor een vierde editie van Pink Passion.

Na drie uitverkochte evenementen op rij is bewezen dat een voetbalstadion zich uitstekend leent voor een gay evenement van deze omvang. De ruim 1300 bezoekers van Pink Passion III zullen dat in ieder geval beamen. De vierde Pink Passion vindt om die reden wederom plaats in de sfeervolle horecaruimten en luxe businessrooms van het Willem II Stadion. Datum: vrijdag 6 juni 2008 Locatie: Willem II Stadion (Tilburg) Tijd: 21:00 – 04:00 uur Line-up: DJ’s Miss Smile, Freaky Francis, Menno de Boer (SLAM!FM) en Martijn Kolkman (Q-Music).  

Lees ook:Tilburg kleurt op Roze Maandag ook oranje vanwege EK Vrouwenvoetbal
Lees ook:Roze Maandag Tilburgse kermis
Lees ook:‘Roze randje’ voor The Passion in Amersfoort
Lees ook:Veteranendag verdringt ook Midzomergracht Festival
Lees ook:Meet & Greet met ‘The Voice of Holland’ kandidaat Paul Turner bij Think Pink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>