Nieuwe Gay citymap gepresenteerd

DomburgOntwerp uit Nijmegen heeft de nieuwe gay citymap ontworpen in het kader van de Roze Meifeesten in de Waalstad. Het is een plattegrond van Nijmegen met informatie over alles op homo en lesbisch gebied. De plattegrond is gratis en onder andere op te halen in Nijmeegse homohoreca, ‘Villa Lila’ en Boekhandel ‘de Feeks’.

Er staan 28 organisaties en 12 bedrijven op de plattegrond, die het Nijmeegse homo- en lesboland op de kaart zetten. De plattegrond was een initiatief van de Nijmeegse ondernemers Marijke Derks en Mariëlle Lamberts.

Lees ook:Villa Lila Nijmegen wordt verkocht
Lees ook:Adri van Hout krijgt lintje voor homo-emancipatie
Lees ook:Jubileum roze ouderen Nijmegen
Lees ook:Nijmeegse Villa Lila wordt verkocht
Lees ook:Geschiedenis van homoseksualiteit in Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>