Leerfeesten Frankfurt gaan niet door

Nog een bericht uit Duitsland; voor wie dit weekend speciaal naar Frankfurt had willen gaan om er vanaf 29 februari de jaarlijkse Bear & Leather Days mee te maken: die gaan dit jaar niet door. De brandweer zou niet meer dan 400 man toelaten in één van de locaties en liet dat nogal plotseling, op het laatste moment, weten. Hebben we zoiets een paar jaar geleden ook niet in Amsterdam meegemaakt bij de leerfeesten van het COC?

Toen mochten er op last van de brandweer ook ineens nog maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Waarmee het tot ver over de grenzen beroemde leerfeest van COC Amsterdam de nek werd omgedraaid. Dit jaar dus niet in Frankfurt, maar de organisatoren beloven dat er in 2009 weer German Bear and Leather Days in Frankfurt plaatsvinden.

Lees ook:Leerfeesten Frankfurt gaan opnieuw niet door
Lees ook:Beren, baarden en behaarde homo’s in Keulen
Lees ook:Eagle Amsterdam en Eagle Londen slaan handen ineen
Lees ook:Gay Prides in grote steden over de hele wereld
Lees ook:Gezocht: Mr. BEAR Nederland 2016

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Leerfeesten Frankfurt gaan niet door

  1. Pingback: Leerfeesten Frankfurt gaan opnieuw niet door | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>