De beste wensen voor 2008


Namens Erik Feenstra en mijzelf wil ik graag jou als bezoeker van gay.blog een goed, gezond & gelukkig 2008 toewensen. Wij hopen je ook in dit nieuwe jaar weer op de site te ontmoeten en op de hoogte te houden van wat allemaal speelt in de roze wereld.

Lees ook:Bericht van het Jaar: Mevrouw Gullit kan maar beter thuis blijven
Lees ook:Co-blogger krijgt eigen blog erbij
Lees ook:Beyoncé trots op homo-fans
Lees ook:Colofon
Lees ook:Een goed 2018!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>