Homoflop ‘Boys Tonight’ verdwijnt

Sinds vier maanden was van 1 tot 2 uur ’s nachts het homoprogramma ‘Boys Tonight’ op RTL8 te zien. Op 14 december gaat de stekker eruit. ‘Er waren te weinig bellers op het 0900 nummer,’ schrijft een van de presentatoren, Eddy Keur, op zijn Hyves-pagina. Het programma was met veel bombarie in de ether geknald en had een heuse homoshow moeten worden, maar bleef steken in irritant nichtengekwetter tussen nog irritantere commercials door.

De meeste advertenties waren niet eens gay, maar oproepen om telefoonnummers voor heteroseks te bellen. Commercials die nummers voor homoseks aanprezen, waren nog veel erger: in plaats van kirrende damesstemmetjes probeerden onvoorstelbaar klinkende nichtenstemmen (waar kwamen die in hemelsnaam vandaan) kijkers te lokken.

De twee presentatoren lachten het hardst om hun eigen grappen; ze waren vals: tegen elkaar, tegen gasten (van wie je vaak ook niet wist waar ze die vandaan hadden geplukt) en richting camera. Ik wist nooit of en wanneer beide heerschappen iets oprecht meenden. Het was vreselijk: ik schaamde me voor ‘mijn eigen club’ en zat er met kromme tenen naar te kijken. 

Ik keek wel eens even naar ‘Boys Tonight’, om te kijken wat voor ‘nieuwtjes’ ze brachten: op 10 oktober lazen de twee heren simpelweg integraal mijn blogje over de Zangeres zonder Naam op. Ik was die avond voor het eerst al zappend bij ze voorbij gekomen. Dat had misschien beter meteen voor het laatst kunnen blijven. Enfin, na 14 december is de homoflop verdwenen, en daarmee de verleiding om ‘tóch héél eventjes te kijken’. De producent broedt op iets nieuws, ook gay. Ik houd mijn hart vast. www.gay.nl  

Lees ook:Gay.blog.nl letterlijk geciteerd op tv
Lees ook:Korte kerstverhalen IV
Lees ook:Gay Commecials
Lees ook:Boekpresentatie Boys Online Boys Offline
Lees ook:Homoreclame wordt steeds meer geaccepteerd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homoflop ‘Boys Tonight’ verdwijnt

  1. Lee v/d Neut

    Zolang ik die Eddy niet meer zie is alles best.

    Jezus, die man kan echt niets…

    Lee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>