Club Underwear Arnhem

Héy heb ik wat gemist? Een nieuwe gayclub in Arnhem ? Club Underwear, alleen toegang in je mooiste onderbroekie? Je  kan er ook nog eens uitgaan tot 05:00, kijk kom daar maar eens om in de hoofdstad. Ach wel nee hoor, wanneer je zo je plekken kent, kun je volgens mij nog 24 uur achter elkaar uitgaan toch? Moet je d'r alleen wel zelf ook nog eens goed tegen kunnen. Voor mij hoeft dat niet meer zo: spreek je eindelijk weer eens vrienden, sta je eigenlijk alleen maar tegen elkaar aan te schreeuwen en kun je alleen gekke bekken trekken om een beetje te communiceren.

Lees ook:Dj Joost v. Bellen genomineerd Amsterdammer vh Jaar 2008
Lees ook:Komt er een homovriendelijke paus?
Lees ook:Onderzoek naar uitgaan in Reguliersdwarsstraat
Lees ook:Geheimzinnig orgasmensyndroom bij vrouwen
Lees ook:Homo begraafplaats in Denemarken

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Club Underwear Arnhem

 1. Rene Dirks

  Kan iemand mij helpen? Ik ben nieuw en nog niet zo bekend met leuke uitgaansplekken.

    /   Reply  / 
 2. Chris

  Hoi, ik ben Chris 22 uit Duitsland(Duisburg).
  Ik wil graag naar de Underwearclub gann,maar wil het niet alleen doen, omdat en beetje saai werd,denk it. Is er iemand hoe wil mee komen naarda?
  Heb nog een tweede vraag. Mut je of mag je echt in underbroekjes ingaan?
  Dit vind ik erg leuk!
  Schrijft aan mij,als je Duits kun praten,doe dit alsjeblieft!!;-)
  Niet zo moejelijk for mij!

  Chris

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>