Kim Wilde live op Parkpop.

Kim Wilde ken je van de hits Cambodja en Kids in America uit de jaren tachtig maar enkele jaren terug had ze plotseling weer een enorme hit met die andere meid met veel hits in de jaren tachtig Nena. Vanavond treedt Miss Wilde op in Paradiso Amsterdam maar helaas pindakaas is dit al helemaal uitverkocht. Maar laat ik nou op haar website lezen dat zij 24 juni op Parkpop optreed en dat is dan weer mooi gratis en voor niets daar in Den Haag.

Lees ook:Op z’n paasbest
Lees ook:Yazoo weer bij elkaar en op tournee
Lees ook:Boy George maakt het weer bont
Lees ook:Beestenboel rondom Homomonument
Lees ook:Erwin Olaf in fotomuseum Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>