Mirjam & Johan Twarres weer in spotlights.

Johan van der Veer en Mirjam Timmer kennen elkaar al hun hele leven lang uit het Friese dorpje Warga. Wanneer Mirjam 13 is schrijft zij haar eerste nummer en 1998 vraagt zij Johan om mee te doen aan een talentenjacht die zij gelijk ook maar winnen. Ze hebben de smaak te pakken en doen meer talentenjachten. Na de Friese Soundmix Award worden ze gevraagd om het nummer Wêr Bisto op te nemen. Met dit nummer schieten zij de top-40 in waarna dit nummer in 2000 21 weken lang op nummer één staat. Tot 2003 zijn ze regelmatig vaste gasten in tv-programmas, concerten en theater-tournees totdat Johan eind 2003 besluit om ermee te stoppen. Maar nu kun je op hun site www.twarres.nl lezen dat zij vrijdag 18 mei samen met een live-band weer optreden.

Lees ook:Concerten homofobe reggaezanger gecancelled
Lees ook:Conchita populaire zoekterm in 2014
Lees ook:ColognePride 2009
Lees ook:Friesland moet ‘Regenboogprovincie’ worden
Lees ook:Theatertip: ‘Darkroom Diaries’ van Johan Goossens

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mirjam & Johan Twarres weer in spotlights.

  1. Joyce

    Dat klopt niet, laatst is bekend gemaakt in de Twarres newsletter dat Johan vervangen word door een andere man, omdat Johan ernstig ziek is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>