Diana Ross in Ahoy “I Love You, you’re the best audience I’ve ever had!

Aanstaande zaterdag 24 februari start de voorverkoop van het concert van Diana Ross dat zij geeft  op 19 mei in Ahoy Rotterdam 2007.  Concert organisator Mojo  waarschuwt ervoor om de kaartjes alleen via officiële websites te kopen anders kan het gebeuren dat je zo het dubbele betaald i.p.v. 55 tot 75 euro die je nu betaald voor alleen zitplaatsen in Ahoy.  Zou het The Dutch Diana Ross weer lukken om haar onmeetelijke ster die zij imiteert weer te ontmoeten?

Videoclip Diana Ross – I want muscle

Lees ook:Gerard Joling door fan bedreigd
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Dolly Dots live in Ahoy
Lees ook:Floorfillers: Kylie Minoque – I should be so lucky
Lees ook:Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>