Roze Levenskunst gespreksgroep

IMG_20160522_141747In februari pakken wij (van de Roze Poort) de Roze Levenskunst gespreksgroep bijeenkomsten weer op, ook dit keer weer onder leiding van gespreksleider John Brobbel. Op basis van persoonlijke ervaringen, gevoelens en gedachtegangen houden we elke 14 dagen van 14.00 tot 16.00 uur thema gerichte bijeenkomst in Het Schouw locatie IJdoorn in Nieuwendam.

De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar is op maandag 5 februari aanstaande, met als thema: een terugblik op de kerstdagen. Nieuwe deelnemers en deelneemsters zijn van harte welkom. Wil je eerst een kennismakingsgesprekje, maak dan een afspraak met John Brobbel. Hij is te bereiken op 020-341 5604 of per mail: [email protected]

 

 

 

Lees ook:Roze Maandag 25 jaar: hand in hand voor alle geaardheden
Lees ook:Oud Roze Amsterdam: roze activiteiten eind december en januari
Lees ook:Oud Roze Nieuwsbrief – agenda
Lees ook:Gespreksgroep voor holebi-jongeren bij COC Haaglanden
Lees ook:Wandelen voor roze 50-plussers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>