Nicolette en Angela vestigen aandacht op Wereld Aids Dag aan boord van Aidsfonds Liefdespont

IMG_20160517_101747In de vroege morgen van Wereld Aids Dag vragen ambassadeurs Nicolette Kluijver en Angela Groothuizen aandacht voor aids op de Aidsfonds Liefdespont. Als kapiteins spraken zij de opvarenden beurtelings toe met de boodschap: Aids is niet voorbij. Stop Aids. Uit Liefde voor alle liefdes. De speciale love boat vaart vandaag nog de gehele dag over het Amsterdamse IJ met aan weerszijden red ribbons: het symbool van de aidsbestrijding (bron: persbericht).

Pas de helft van de mensen met hiv heeft toegang tot medicijnen. Met elkaar moeten we ervoor zorgen dat mensen zich overal ter wereld kunnen laten testen en hiv-remmers krijgen’, vertelde Nicolette Kluivers aan boord. ‘Door armoede en uitsluiting zijn er plekken in de wereld waar hiv explosief toeneemt. Ongelijkheid staat het einde van aids in de weg. Maar we kunnen een einde maken aan deze epidemie!’, besloot Angela Groothuizen.

Stop Aids. Uit liefde voor alle liefdes.
Iedereen heeft recht op liefde. Of het nu voor 50 jaar is of voor één nacht. De liefde voor je partner, je kind of voor je moeder. Al die liefdes zijn bijzonder en zijn het waard om te beschermen. Tegen hiv, aids en de gevolgen hiervan. Aids raakt vele liefdes. Zeker in landen waar je niet vrij bent om te houden van wie je wilt. Waar je geen hiv-remmers krijgt als je homo bent. Of waar moeders hun kind niet kunnen laten testen op hiv uit schaamte of angst. Aidsfonds roept iedereen op om te helpen een einde te maken aan de aidsepidemie.

Bescherm jouw liefde én die van miljoenen anderen. Met het Aidsfonds Liefdesslot, nu te bestellen op www.aidsfonds.nl.

Lees ook:Nicolette Kluijver en Angela Groothuizen varen Aidsfonds Liefdespont op Wereld Aids Dag
Lees ook:STOP AIDS NOW: ‘Lefgozers gezocht!’ (vanaf 4 juli)
Lees ook:Wereld Aids Dag 2014: Angela Groothuizen met enorm aids lint op het Museumplein
Lees ook:Wereld Aids Dag 2015 – de activiteiten op een rij
Lees ook:STOP AIDS NOW! steekt 10 duizend kaarsjes aan om de aidsdoden in de wereld te herdenken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>