Oproep EMIS-2017 – Doe mee aan iets groots!

@Erik Feenstra

Is seks voor jou altijd net zo veilig als je zelf wilt? Ken je alle ins en outs al over PrEP? Enneh… Hoe gaat het eigenlijk met je? De onderzoekers van EMIS-2017, een onderzoek naar seks, gezondheid en relaties van mannen die seks hebben met mannen, willen het graag weten (bron; oproep).

EMIS is een online vragenlijst over seks, gezondheid en relaties. Het is een herhaling van het onderzoek dat in 2010 in heel Europa plaatsvond. Aan EMIS-2010 deden meer dan 180,000 mannen mee en het is nog steeds het grootste onderzoek onder homo- en biseksuele mannen ter wereld! De vragenlijst is anoniem, veilig en relatief kort (het kost ongeveer 15-25 minuten om in te vullen). Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoekers en niet-gouvernementele organisaties uit heel Europa, in samenwerking met LGBT-organisaties in 45 landen. EMIS wordt gefinancierd door de Europese Commissie.

Waarom meedoen?

De informatie die je deelt kan helpen om programma’s van overheden en organisaties beter aan te laten sluiten op jouw behoeften. Ook kan het betekenen dat diensten voor homo- en biseksuele mannen in Europa worden gefinancierd, als de uitkomsten van het onderzoek aantonen dat bepaalde diensten nodig zijn. En wie weet ontdek je nog iets nieuws over jezelf! Dus doe nu mee via deze link:

http://www.emis2017.eu?origin=nl-gayblog&survey=true

Lees ook:Man to Man vernieuwd en uitgebreid
Lees ook:Hoe gaat het met Europese homo’s en biseksuele mannen?
Lees ook:Franse homomannen mogen bloed doneren
Lees ook:Driekwart lesbo’s te zwaar
Lees ook:Groot onderzoek naar problemen bij homoseks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>