Lange celstraf voor drie mannen voor mishandeling transgender prostituee

De rechtbank in Den Bosch heeft drie mannen tot jarenlange celstraffen veroordeeld voor de zware mishandeling van een transgender prostituee. Twee van hen kregen zes jaar celstraf, de derde drie jaar. Het drietal was getipt dat er in haar woning veel geld lag. Ze lokten haar naar een parkeergarage in Best, bonden haar vast en mishandelden haar twee uur lang.

Twee daders probeerden in het huis het geld te stelen, maar dat mislukte omdat er nog iemand in huis was. Daarop lieten de daders de transgender bloedend op de vloer van de parkeergarage achter. Een van de daders toonde bepaald geen spijt en zei op de zitting ‘We hebben goed ons best gedaan.’ Volgens de rechtbank is niet duidelijk geworden of het slachtoffers is uitgekozen omdat ze transgender is.

Lees ook:Potenrammers slaan man in elkaar in Antwerpen
Lees ook:Twee mannen krijgen hoge straffen voor bedwelmen en beroven van homo’s
Lees ook:Celstraf voor twee zwagers voor moord op transgender
Lees ook:Mijn meest romantische kerst ooit
Lees ook:Tilburgse homo-mishandelaar meldt zich bij politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>