Hongkong krijgt Gay Games 2022

Hongkong heeft de Gay Games 2022 toegewezen gekregen. Dat is besloten tijdens een vergadering van de Federatie van Gay Games in Parijs. Deze elfde editie vindt voor het eerst in een Aziatisch land plaats. Voor deze editie had zich een recordaantal van 17 steden opgegeven. De jury koos voor Hongkong vanwege de beste sportfaciliteiten en een aansprekend cultuurprogramma.

Volgend jaar wordt de tiende editie van de Gay Games in Parijs gehouden, van 4 tot en met 12 augustus. Er staan 36 sportcompetities en uiteenlopende culturele activiteiten gepland. De laatste Gay Games waren in 2014 in Cleveland. In Amsterdam vond het roze sportevenement plaats in 1998.

Lees ook:Queers of Hongkong & Amsterdam tijdens CinemAsia Festival
Lees ook:Amsterdam afgevallen in strijd om Gay Games 2018
Lees ook:Gay Games Keulen stevenen af op succes
Lees ook:Regering positief over Gay Games in Amsterdam
Lees ook:Kabinet steunt Gay Games Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>