Prinses Mabel krijgt zaterdag Duitse prijs voor strijd tegen aids

Komende zaterdag krijgt prinses Mabel op een benefietgala in Berlijn de World without Aids Award, voor haar inzet in de wereldwijde strijd tegen hiv en aids. Het benefietgala heet ‘Opera Gala‘ , wordt geghouden in de Deutsche Oper in Berlijn, beleeft haar 24e editie en is een van de belangrijkste liefdadigheidsevenementen in Duitsland.

Het gala wordt gehouden ten behoeve van de Deutsche Aids Stiftung, de grootste Duitse organisatie in de strijd tegen aids. Mabel krijgt de prijs samen met Michel Sidibé van UNAIDS. Prinses Mabel zet zich al jaren in voor de strijd tegen aids. Ze spreekt op conferenties en is ieder jaar te gast bij het Amsterdam Diner. Bij haar werk voor Girls not Brides  is aids ook een belangrijk thema.

Lees ook:AmsterdamDiner 2009 haalt geld op voor Afrika
Lees ook:Koningin komt naar Aids Congres
Lees ook:Dood Mandela groot verlies voor de aids bestrijding
Lees ook:Queen was not amused over inzet Diana tegen aids
Lees ook:AmsterdamDiner haalt 710.000 euro op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>