Aanbieden petitie NietGayGenoeg in Den Haag

Op dinsdag 5 september biedt LGBT Asylum Support de petitie NietGayGenoeg aan – samen met Dolly Bellefleur – aan de Commissie Veiligheid en Justitie in het gebouw van de Tweede Kamer. Van 12.30 tot 13.30 uur vindt een manifestatie plaats op de Hofplaats, de aanbieding volgt tussen 13.30 en 13.45 uur in de Statenpassage. 

Met grote regelmaat beoordeelt de IND LHBT asielzoekers onterecht als ongeloofwaardig, waardoor zij kunne nworden uitgezet naar voor LHBT’s onveilige landen als Irak, Iran, Jamaica en Trinidad. LGBT Asylum Support pleit voor een eerlijker en humaner systeem. Iedereen is welkom. Petitie: klik hier.

Lees ook:Karin Bloemen beschermvrouwe LGBT Asylum Support
Lees ook:Coalitie wil homo’s toch uitzetten naar Irak
Lees ook:Petitie: ‘safe houses’ voor roze vluchtelingen
Lees ook:LGBT Asylum Support zoekt gastgezinnen in het noorden
Lees ook:Bescherming homoseksuele asielzoekers uit Irak blijft onvoldoende

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>