Oranjevrouwen winnen EK: maandag huldiging in Utrecht

De Oranjevrouwen hebben het zondag geflikt: ze hebben met 4-2 de finale van het EK Vrouwenvoetbal tegen Denemarken  gewonnen. De heldinnen worden maandag gehuldigd in Utrecht. Niet zoals bij de mannen een uitzinnige tocht door de Amsterdamse grachten, maar in Park Lepelenburg in Utrecht, op maandag 7 augustus tussen 18.00 en 20.30 uur.

De KNVB kiest voor deze locatie – waar twee jaar geleden de ploegen presentatie van de Tour was – ‘vanwege de prachtige start van het toernooi. Der ploeg stapt bij de Sterrenwacht op een boot die over de Stadsbuitengracht naar het Lepelenburg vaart, amper 500 meter. Of dat mini-stukje gracht de toeloop kan behappen, is de vraag. Park Lepelenburg gaat om 16.30 uur en biedt plaats voor 12.000 fans. Als het terrein vol is, gaat de boel op slot. De huldiging kan ook op een groot scherm aan de andere kant van het park worden gevolgd en de gemeente liet weten dat er op het Neude een extra scherm is geplaatst. De NOS doet rechtsreeks verslag vanaf 18.50 uur op NPO 1, de regionale zender RTVUtrecht vanaf 18.45 uur.

Lees ook:Midzomergracht Festival 2013 in Utrecht
Lees ook:Politie vaart mee tijdens Canal Pride
Lees ook:Wereldkampioenschap handtasje werpen
Lees ook:Utrecht Canal Pride – zaterdag 17 juni
Lees ook:Europride 2016: Senior Pride Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>