Lang fietsweekend Gay Slow Dating: fietsers met spoed reageren

Gay Slow Dating organiseert een lang fietsweekend: een mooie route fietsen in de Ardennen, door onder andere de Voerstreek en de Hoge Veluwe in de Belgische Ardennen, over meest heuvelachtig terrein, langs rivieren en soms onverharde paden. Er gaat een auto mee voor bagage en reserve vervoer. Een behoorlijk goede fietsconditie is een vereiste (bron: nieuwsbrief).

 

Wo 30-8: Maastricht – Sint Martens Voeren, 20 km

We starten rond 18.30 uur vanaf het trein station in Maastricht en doen een korte avondetappe door het schilderachtige landschap van Zuid-Limburg naar de jeugdherberg van Martensvoeren.

(Het is tevens mogelijk om aan te sluiten op woensdagavond vanaf de jeugdherberg in Sint Martens Voeren.)

 

Do 31-8: Sint Martens Voeren – Malmedy, 75 km

Eerst wordt er gefietst door de Voerstreek, een pittoresk heuvelachtig landschap. Later op de dag fietsen we bij Eupen het natuurgebied de Hoge Venen in, een in Europa uniek hoogveen gebied. We eindigen deze eerste fietsdag in de jeugdherberg van het stadje Malmedy.

 

Vr 1-9: Malmedy – Durby, 70 km

Deze dag start langs de rivieren de Ambleve en de Lienne. Met wat klimwerk oversteken naar de rivier de Ourthe, naar het sfeervolle stad Durbuy. Hier komen we aan bij halteplaats kasteel Petit Somme, een leefgemeenschap van de Hare Krishna, met bezoekerscentrum, restaurant en gastenverblijf, waar we verblijven.

 

Za 2-9: Durby – Luik, 60 km

Er zijn deze dag twee opties. Of slingeren langs de Ourthe of via Huy langs de Maas naar Luik langs industrieel erfgoed. In Luik overnachten we in de sfeervolle jeugdherberg van de stad.

 

Zo 3-9: Luik – Maastricht/Sint Maarten Voeren, 45 km

De eindetappe wordt gefietst door het mooie gebied langs de Maas naar het beginpunt van de route.

 

Verblijfsmogelijkheden

We verblijven in jeugdherbergen en in een gastenverblijf. De grootte van de kamers is afhankelijk van het aantal personen wat zich gaat aanmelden (er zijn nu reeds 6 aanmeldingen) we proberen in elk geval 2-persoonskamer te krijgen. Het verblijf is incluis ontbijt, lunchpakket (behalve in Durby) en avondeten. Verder is het verblijf incluis bedlinnen, excl handdoek en shampoo.

 

Fiets

Vanwege de route is het advies om te fietsen met een toerfiets met niet te dunne banden en genoeg versnellingen. We kunnen zelf niet zorgen voor fietsen.

 

Divers

Prijs: € 240-  (incluis verblijf en maaltijden in jeugdherbergen/gastenverblijf, excl drinken)

Deelnemers: 8 – 12 deelnemers

Begeleiders: Klaas, Rutmer, Tjeerd

 

Opgave:

Opgeven voor deze activiteit kan door:

-het doorgeven van de gewenste activiteit, je naam, woonplaats en telefoonnummer op:  [email protected]

-het overmaken van het bedrag op IBAN NL85 RABO 0103 7767 88 t.n.v. Stichting G-ID te Leeuwarden ovv betreffende activiteit

 

Voor de activiteit geldt: -restitutie is mogelijk tot 2 weken voor de activiteit

-deelname is op eigen risico
-deelname is op volgorde betaling

De locatiegegevens/routebeschrijving, benodigdheden en het definitieve programma worden twee weken voor de activiteit opgestuurd.

Lees ook:Gayslowdating feest!
Lees ook:Gayslowdating Zeilweekend 2017
Lees ook:Lesbisch Literaire Wandeling in Maastricht
Lees ook:Amsterdam door een roze bril? Smartphone-tour voert door gay life van 1700-nu
Lees ook:Gayslowdating jaarprogramma 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>