Het Danspaleis Amsterdam kleurt roze!

Woensdag 12 juli (15-17 uur) en donderdag 3 augustus vindt in Amsterdam het roze Danspaleis plaats. Het Danspaleis kleurt dan roze, met muziek van toen speciaal voor roze 65-plussers in Amsterdam! Zin in een gezellige middag? Dansen op ouwe roze krakers? Dan bent U van harte welkom op deze vrolijke middag op woensdag 12 juli van 15.00 – 17.00 uur. Adres: COC Amsterdam (Dovenontmoetingscentrum) aan de Stadhouderskade 89, te Amsterdam (bron: persbericht).
-
Samenwerking het Danspaleis en het COC-Amsterdam
Het Danspaleis organiseert dansfeesten voor ouderen en toert door heel Nederland. Muziek is hét middel om mensen te ‘raken’, te mobiliseren en te verbinden, dwars door alle generaties, culturen en geaardheden heen. Na twee succesvolle edities is het tijd voor een derde roze editie. In samenwerking met het COC-Amsterdam kan het roze dak eraf van de COC-locatie aan de Stadhouderskade 89 (Dovenontmoetingscentrum).
-
Het Danspaleis
Het Danspaleis is een reizend theatraal mini-evenement met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, een glimmende dansvloer, een feestelijk decor en gastheren en –vrouwen geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Tijdens deze roze editie is de muziek helemaal gericht op LHBTI+ ouderen: Wim Sonneveld, Liesbeth List en Ramses Shaffy, en ook songfestival- en musical hits maken elk roze Danspaleis tot een feest.
-
Praktische Informatie
Entree: 5 euro. Komt u met het openbaar vervoer? De locatie is bereikbaar met tram 4 (halte Stadhouderskade/Westeinde) en tram 16 (Stadhouderskade/Ferdinand Bolstraat). P.S. Ben je jonger dan 65? Neem je roze vriend, vriendin, familielid, buurvrouw of buurman op leeftijd mee en kom samen dansen! AGENDA TIP: Op donderdag 3 augustus strijkt het roze Danspaleis neer tijdens de Gay Pride bij het Amsterdam Museum (Kalverstraat 92). In samenwerking met COC-Amsterdam en de Shakespeare Club kan er worden gedanst van 15.00 tot 17.00 uur.
-

Lees ook:Het Danspaleis voor roze ouderen op woensdag 28 december
Lees ook:Danspaleis voor Roze Ouderen tijdens Europride
Lees ook:Grey Pride – Gay Pride voor roze ouderen
Lees ook:COC’s Shakespeare Club tijdens EuroPride in Amsterdam Museum
Lees ook:TLC kleurt roze tijdens de Gay Pride

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Het Danspaleis Amsterdam kleurt roze!

 1. Tim

  Wanneer komt er nou eens een protest tegen het homohuwelijk wat nu toegestaan wordt in ons land. Deze wet zou sinds 2001 er niet mogen komen. En moet echt snel teruggedraait worden. Ikzelf walg van deze vrijheid die misbruikt wordt. Bah gedisoriënteerd volk al die baäl aanbidders. Verzet doe iets kom in actie tegen deze LBHT en t coc. Maak een verbod op deze sexuele oriëntatie. En stopze!

    /   Reply  / 
  1. Erik Feenstra Auteur

   We leven om een vrij land. Gelukkig maar …

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>