Dinsdag hand in hand-actie tegen homogeweld op Schouwburgplein Rotterdam

Dinsdag 6 juni wordt in Rotterdam een hand in hand actie gehouden tegen homogeweld. De actie vindt van 18.00 tot 19.00 uur plaats op het Schouwburgplein, de plek waar afgelopen dinsdag is een 18-jarige vrouw in Rotterdam werd mishandeld, omdat ze hand in hand liep met haar vriendin.

De jongeren van The Hang-Out 010 roepen samen met andere organisaties Rotterdammers (en anderen) op om aan de ludieke actie deel te nemen. De bedoeling is dat zich vanaf 17.00 uur op het plein een steeds langere hand in hand-ketting vormt.

Lees ook:Rotterdam: lesbienne op straat mishandeld
Lees ook:Homo’s hand in hand door Eindhoven
Lees ook:COC voert hand-in-hand actie in Lelystad
Lees ook:Rotterdam kleurt zondag 20 augustus roze
Lees ook:Rotterdam: huisarrest voor meisjes die lesbisch stel mishandelden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>