Pink Diemen: Pinkborrel en Ajax

Na een zeer geslaagde dansavond vorige maand houdt Pink Diemen deze keer een iets anders ingerichte Pinkborrel. Woensdag 24 mei, vlak voor voor Hemelvaartsdag is de volgende Pinkborrel in café Blauw / De Omval, maar op deze avond speelt ook Ajax de finale-wedstrijd in de Europa League. Deze begint tegen 20.45 uur. 

Daar Thijs de wedstrijd ook op scherm in het café wil laten zien kun je Ajax dus daar volgen en gelijktijdig de andere Pink Diemenaren ontmoeten. Zie je het voetbal niet zitten, kom dan gezellig een uurtje vanaf 19.30 uur. Oh ja, …. Deze avond is er geen gelegenheid voor een roze maaltijd.

Lees ook:Roze borrel Pink Diemen op woensdag 28 juni
Lees ook:Alleen kinderen welkom bij inhaalwedstrijd Ajax-AZ
Lees ook:Doetinchem: EK Vrouwenvoetbal kwartfinale Nerderland-Zweden
Lees ook:Diemen sluit zich aan in rij Regenbooggementen
Lees ook:Start Pinkborrel in Diemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>