Uitnodiging: Queer aan Zee wandelt – Bieslandse Bos, zaterdag 8 april

Queer aan Zee wandelt op zaterdag 8 april door het Bieslandse Bos op zaterdag 8 april, een

Queer aan Zee wandeling van Delft naar Pijnacker of Zoetermeer. Lengte : 9/11,5 of 14,5/16,5 kilometer.
Onderweg gaan we zéker voor een of meerdere pauzes met koffie/thee en wat erbij.
Verzamelen om 11.00 uur bij de hoofd in/uitgang bij NS station Delft.
Aanmelden niet nodig, maar kom wel bijtijds! Doe je mee? Lopen is meestal goed en gezond!
We lopen de OV stapper Bieslandse Bos (9/11,5 of 14,5/16,5 km). Voorheen was dit een NS Eropuit wandeling, maar de NS heeft haar overgedragen aan stichting Wandelnet. Die beheert de route nu. We zullen niet verdwalen; er zijn richtingaanwijzingen.
Van oude patriciërshuizen en grachten met boogbruggen het groene Delftse Hout in. Na het eeuwenoude centrum van Delft, komt u in het Delftse Hout, aangelegd rond een oude zandwinningplas. Over een kerkenpad en via het buurtschap Klein Delfgauw loop je langs de rand van het Bieslandse bos, met uitzicht op een moerasachtig gebied, weiland en kassen in de verte, naar Pijnacker.
In Pijnacker op 9/11,5 km van de route kun je kiezen: naar het (metro)station of de route via de Balij, een natuurbos in wording en het voormalige Floriadeterrein verlengen naar Zoetermeer (14,5/16,5).
Er

kunnen honden mee, maar niet over de hele route; dan moet je een lus afsnijden en mis je een koffietent waar we bijna zeker gaan zitten.
Er kunnen buggies mee, maar of de hele route wielen kan hebben, weten we niet zeker. We zoeken nog uit of er mensen in een rolstoel mee kunnen.
Kaart en route downloaden:
1) Als je je registreert op de site van stichting Wandelnet kun je de kaart en routebeschrijving van de Bieslandse Bos wandeling gratis downloaden (pdf).
2) Via de app stichting Wandelnet kun je de route ook downloaden. De app leest de QR code van de site van stichting Wandelnet (eerst registreren!) en download vervolgens de kaart en routebeschrijving op jouw smartphone.

Lees ook:Queer aan Zee – borrels en meer in Scheveningen
Lees ook:70-jarig COC lanceert bijzondere stadswandeling
Lees ook:Queer aan Zee borrel – zaterdag 29 april
Lees ook:Gemeenteraads-verkiezingen: Haagse politici door roze bril bekeken
Lees ook:Homo –en lesboactie in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>