Eerste netwerkbijeenkomst van platform Mokum Roze

Vrijdag 24 maart vindt de eerste Informatie- en Netwerkbijeenkomst van het platform Mokum Roze plaats bij COC Amsterdam, Stadhouderskade 89, van 12.00 tot 18.00 uur. Naast een inhoudelijk programma is er een informatiemarkt waar organisaties en LHBTI-initiatieven zich kunnen presenteren aan elkaar en aan de LHBTI-gemeenschap in Amsterdam.

Mokum Roze is een initiatief van COC Amsterdam, met als doel de belangen te behartigen van roze ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Sinds 2016richt het platform zich niet alleen meer op roze ouderen, maar op álle kwetsbare LHBTI’s in Amsterdam. Met deze bijeenkomst wil Mokum Roze meer verbinding leggen tussen organisaties in Amsterdam die werkzaam zijn op het terrein van zorg, welzijn en wonen en hun aanbod voor LHBTI’s in Amsterdam.

Wethouder Simone Kukenheim zal de bijeenkomst openen. Het inhoudelijk programma omvat onder meer een lezing over genderdiversiteit door de generaties heen, gevolgd door een paneldiscussie over: ‘Wat moeten organisaties weten en wat kunnen zij doen? Wat werkt in beleid, politiek en de praktijk als het gaat om zorg, welzijn en wonen voor LHBTI’s.’

Organisaties, vrijwilligers en LHBT’s zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de informatiemarkt en/of netwerkbijeenkomst. Aan organisaties vraagt Mokum Roze bij aanmelding door te geven: de naam van de organisatie, hoeveel medewerkers komen en hun namen, en of u gebruik gaat maken van de gratis stand op de informatiemarkt. Aanmelding kan door een mail te sturen naar [email protected]. Ook vrijwilligers en belangstellenden worden verzocht zich aan te melden via [email protected].nl.

Lees ook:Amsterdam: eerste netwerkbijeenkomst Mokum Roze
Lees ook:Roze ouderen hebben onvoldoende sociaal netwerk
Lees ook:Maandag 25 juli: internationale conferentie Roze Ouderen & Zorg
Lees ook:Roze borrel Amsterdam-Oost plus discussie over roze (ouderen)zorg
Lees ook:Roze vijftigplussers gezocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>