COC Amsterdam start ontmoetingscafé LHBT’s met autisme

COC Amsterdam begint met een ontmoetingscafé voor LHBT’s met autisme. Iedere eerste zaterdag van de maand van 19.00 tot 23.00 uur, om te beginnen op zaterdag 4 maart vanaf 19.00 uur op de Stadhouderskade 89. Dergelijke ontmoetingscafés bestaan al in Utrecht (AutiRoze) en Eindhoven (AutiRoze Eindhoven), maar nu komt er dus ook een AutiRoze Amsterdam.

Iedereen is welkom, maar het ontmoetingscafé is vooral bestemd voor volwassen LHBTI’s met autisme: zowel mensen bij wie de diagnose is gesteld als mensen die vermoeden autistisch te zijn. De activiteiten zijn gericht op mensen die zelfstandig kunnen functioneren. De eerste keer mag een begeleider mee, maar ‘liever niet steeds’.

Lees ook:COC Eindhoven organiseert maandelijkse ‘Gay refugee walk-in’
Lees ook:John Travolta en de Scientology Church
Lees ook:Raadslid vindt homoseksualiteit tegennatuurlijk
Lees ook:Nieuwjaarsborrels op 1 januari in de homohoreca
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>