Ballencrème vindt gretig aftrek – duizenden mannen smeren

Een half jaar geleden werd de eerste intieme verzorging speciaal voor mannen geïntroduceerd: Gentl man Intimate Care. Het product werd met opgetrokken wenkbrauwen en gelach ontvangen. De grappen waren niet van de lucht. Toch raakte de online webwinkel overbelast met aanvragen voor proefmonsters en zijn er al duizenden Nederlandse mannen die het product gebruiken. Verrassend of niet? (bron: ingezonden stuk)

‘Niet echt’, zegt Viviane van den Bichelaer van Gentl Care. ‘Meer dan 60% van de Nederlandse mannen scheert of trimt zijn schaamstreek en meer specifiek, zijn ballen. Een veelvoorkomend gevolg is een jeukerige en geïrriteerde huid. De hele mannelijke schaamstreek krijgt het sowieso dagelijks behoorlijk te verduren door onder andere strakke kleding, broeierige warmte en wrijving door sporten. Een goed verzorgingsproduct specifiek afgestemd op de huid daaronder is dus zeker geen overbodige luxe.’

Gentl Man geeft verlichting bij allerlei ongemakken, helpt de huid herstellen na het scheren of trimmen, vermindert jeuk, haargroei, roodheid en irritatie en geeft een droog en fris gevoel. Gentl houdt de huid zacht en soepel bij wrijving waardoor het sporters veel comfort biedt. Uiteraard is er ook rekening gehouden met de geur en smaak, dus het product levert geen seksuele beperkingen op.

Gentl Man is het resultaat van een aantal jaar onderzoek en ontwikkeling. De meningen van mannen en, ook niet onbelangrijk, vrouwen zijn meegenomen om tot het definitieve product te komen. De crème is uitvoerig dermatologisch getest en geschikt bevonden voor de meest gevoelige huid.Van den Bichelaer: ‘Gentl Man bevat hoogwaardige ingrediënten gekozen om hun werkzaamheid. Een heerlijk, alles-in-één product voor mannen met ballen’.

Lees ook:Rinz24, hygiëneproduct voor mannen – doneert aan Blue Ribbon
Lees ook:Rinz24 – intiem wasproduct voor de jongeheer, zonder naar zeep te ‘stinken’
Lees ook:Nederlandse man heeft lage dunk van zichzelf
Lees ook:Liesbeth List opent Gay Care Lounge in Amsterdam
Lees ook:Gay Care Amsterdam lid geworden van de ILGA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>