Team Trump haalt historische excuses John Kerry aan LGBT’s van website State Department

Team Trump laat er geen gras over groeien: werd meteen na de inauguratie van Trump alles dat verband houdt met LGBT-rechten van de officiële website van het Witte Huis gehaald, nu blijken ook de historische excuses van John Kerry aan de LGBT-gemeenschap van de website van het State Department verwijderd.

Zie ook: Serie TRUMPGEROFFEL

Eerder deze maand schreef de voormalig minister van Buitenlandse Zaken een officieel excuus voor discriminatie sinds de jaren ’40 op grond van aannames over seksuele oriëntatie. In een krachtig statement noemde Kerry mensen om die reden een baan weigeren of uit een diplomatiek ambt te zetten ‘wrong then‘ en ‘wrong today‘. Kennelijk vindt Team Trump dat niet verkeerd: op The Wayback Machine – met gearchiveerde versies van websites – is te zien dat de excuses op zondag nog te zien waren, maar kort daarna van het web waren verdwenen, net als informatie over LGBT-mensenrechten en Prides.

Lees ook:Witte Huis schrapt LGBT-rechten van de officiële website
Lees ook:Women’s March: circa 2,5 miljoen mensen wereldwijd de straat op
Lees ook:In tachtig landen is het voor homo’s niet goed toeven
Lees ook:Gouverneur New York neemt het op voor onder meer LHBT’s
Lees ook:Republikeinen willen anti-homowetten terugdraaien zodra Trump president is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>