Trans United en COC Amsterdam: rapport ‘bi-culturele transgenders’

Trans United, het platform voor transgenders met een bi-culturele achtergrond, heeft samen met COC Amsterdam het rapport ‘Bi-culturele transgenders in de Amsterdamse samenleving’ opgesteld. Beider organisaties sloegen de handen ineen in het kader van de Roze Agenda die de gemeenteraad van de hoofdstad heeft vastgesteld.

Het is voor het eerst dat zo’n onderzoek plaatsvond; het moet leiden tot meer kennis over en onderzoek naar bi-culturele transgenders. Nast het rapport werd het jaarplan voor 2017 van Trans United besproken, met hierin onder meer projecten, workshops, de Transboot en de Shakespeare Club tijdens de Amsterdam Pride.

Lees ook:COC’s Trans United verhuist naar de Lellebel
Lees ook:International Trans Art and Culture Night
Lees ook:Vier dagen videokunst over transgenders in het Amsterdam Museum
Lees ook:Amsterdam Museum neemt actief deel aan Transcreen
Lees ook:Zorg voor de gezondheid van homoseksuelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>