Meer dan Gewenst: dag over roze ouderschap op 15 januari

Zondag 15 januari organiseert Meer dan Gewenst een dag over roze ouderschap in het Amsterdams Lyceum, Valeriusplein 15 in Amsterdam. Parkeren op zondag is gratis. De zaal gaat open om 11.00 uur. Het programma begint om 11.00 uur en bestaat uit drie delen: een documentaire, uitleg over het advies van de staatscommissie (start 12.30 uur), en de reguliere wensouderbijeenkomst (start 13.30 uur).

Deelname aan de eerste twee delen is gratis (maar mailen is gewenst), het derde onderdeel niet (tickets: klik hier), maar met het geld wordt de werkgroep financieel ondersteund. Het programma eindigt om 17.15 uur met een borrel.

 

Lees ook:Symposium ‘All about hiv, all about us’
Lees ook:Twee vrouwen van Mulisch taboe in Barneveld
Lees ook:Bridgen in de Amsterdam Pride week 2015
Lees ook:Themabijeenkomst en maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:De Lesbo-Code – Voorvertoning video gedichten in Buitenveldert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>