Nieuwe burgemeester Rio: ‘mislukte abortus oorzaak homo’s’

Rio de Janeiro heeft een nieuwe burgemeester, een bisschop met nogal opmerkelijke opvattingen over de roze medemens. Zo beweert hij dat mislukte abortussen de oorzaak zijn van homoseksualiteit. Op nieuwjaarsdag werd Marcello Crivella beëdigd. Hij is bisschop van de ‘Universele Kerk van het Koninkrijk Gods’ in Brazilië. De rechtse politicus won met bijna 60 procent van de stemmen van zijn linkse tegenstander.

Op LGBT-gebeid is hij behoorlijk uitgesproken: zo noemde hij homo’s ‘slachtoffers van een vreselijk kwaad’ en heeft hij openlijk geageerd tegen LGBT-rechten forums en verbintenissen van koppels van hetzelfde geslacht. Rio staat bekend als liberale party-metropool, met een levendige LGBT-gemeenschap en een van de grootste Prides in Zuid-Amerika. Afwachten of dat zo blijft, met deze nieuwe meneer aan het hoofd …

Lees ook:Kiss-in op Griekse feestdag tegen anti-homo bisschop
Lees ook:Vier Republikeinse presidentskandidaten tekenen belofte dat ze homohuwelijk ongeldig zullen verklaren
Lees ook:Nieuw gekozen president Taiwan voorstander van ‘homohuwelijk’
Lees ook:Homo’s en lesbiennes kunen nu ook trouwen in Groenland
Lees ook:Californië eist als eerste Amerikaanse staat les in LGBT-geschiedenis op school

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe burgemeester Rio: ‘mislukte abortus oorzaak homo’s’

  1. Mark Broeckx

    http://www.hln.be/hln/nl/1306/Olympische-Spelen/article/detail/2820999/2016/08/03/Lucht-in-Rio-de-Janeiro-is-dodelijker-dan-water.dhtml
    Dacht je dat onze leiders echt om hun kinderen gaven? Lees bovenstaand artikel. Idem bij psychopaat poetin: hij zou homorechten schrappen vanwege “gevaar voor kinderen”. Je moet weten dat er op de kusten van rusland hoog radioactief afval in metalen kokers open en bloot licht te roesten, no problem for poetin! De reden waarom homo’s belaagd en vernederd worden, is omdat gangsters zoals poetin en erdoan zondebokken nodig hebben, vijanden om hun eigen gesjoemel te verdoezelen. Het gaat hen niet om het welzijn van kinderen, want dan zouden er ook geen milieuproblemen meer zijn (of toch veel minder), het gaat hen om het “plezier” van pesten én om stemmen te winnen omdat hysterische vrouwen nog altijd niet goed voorgelicht zijn mbt homosexualiteit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>