Roze Stadsdorp Amsterdam organiseert Roze Dans Xpress

Roze Stadsdorp Amsterdam organiseert vrijdagavond 30 december vanaf 20.00 uur Roze Dans Xpress. Op elke laatste zondagmiddag vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur doet de Roze Dans Xpress Het Open Huis aan. Het Open Huis is gevestigd aan het Bilderdijkpark 12a (bereikbaar met tram 13,14 12 en 3). Het is een nieuw en uniek concept voor  homo/lesbische vijftig plus dansers.

Onder leiding van een professionele deejay kan ondermeer worden gedanst op ouderwetse rock-and-roll muziek. Maar ook de rumba, jive, Engelse wals zul je ongetwijfeld horen. Onlangs werd de Roze Dans Xpress opgericht door twee bevlogen dames. De Xpress dendert door. In december zal er op vrijdagavond de 30ste vanaf 20.00 uur gedanst worden.

‘De jaren 50 en 60 komen gewoon weer terug in Het Open Huis’, aldus de organisatie. ‘Het is de bedoeling dat je tijdens deze Xpress middag iedere laatste zondagmiddag van de maand kunt dansen op muziek uit de oude koffer.’ Natuurlijk ontbreekt een advocaatje met slagroom niet. De entree kost 3 euro, de eerste dansliefhebbers zijn welkom vanaf 13.30 uur. En van 14.00 tot 17.00 uur kunnen de voetjes van de vloer. De prijzen van de drankjes zijn ook ouderwets: thee en koffie 1 euro, frisdrank 1,80 euro en wijn en bier 2 euro.

Het Roze Stadsdorp bestaat sinds begin 2015 en heeft inmiddels tegen de 500 leden. Maandelijks organiseren we, ergens in Amsterdam, een goed bezochte borrel en regelmatig is er een bijeenkomst rond een thema. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, waar iemand naar behoeft aan kan deelnemen, zoals een filmclub, een wandelclub, bridge, samen fietsen of poolen en andere soorten activiteiten.

Ieder lid van het Roze Stadsdorp is ook lid van een Roze Buurtgroep, die elkaar in de eigen buurt ontmoeten om elkaar beter te leren kennen en zo de ‘roze nabuurschap’ vorm te geven. Wil je meer weten of je aanmelden? Ga dan naar:  www.rozestadsdorp.amsterdam. Je krijgt na aanmedling de maandelijkse nieuwsbrief en een uitnodiging voor de buurtgroep in jouw buurt.

Lees ook:Nieuw: Roze Dans Xpress
Lees ook:Roze Stadsdorp extra bericht: FEEST 12 november
Lees ook:Dansen voor 50+ unieparen in Amsterdam
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 20 december – Nieuwe lokatie: Eik en Linde
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 19 januari in café De Oude Schaeper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>