Paradiso: Absolutely Fabiolala Show op Wereld Aids Nacht

Donderdag 1 december is het Wereld Aids Dag. In de regel is de Amsterdamse poptempel Paradiso op Wereld Aids nacht van de partij. Ook dit jaar komt de jaarlijkse benefietnacht Lovedance met de Absolutely Fabiolala Show, met dj’s, livemuziek, extravagante acts, mode en uitdagend entertainment in de grote zaal en in de kelder.

De avond is een ode aan de in januari 2013 overleden Fabiola, het ‘levend kunstwerk’ van Amsterdam. Bezoekers worden uitgenodigd ook als levend kunstwerk te komen, bijvoorbeeld als ‘plastic fantasy’, waarin Fabiola over straat liep en clubs en evenementen bezocht. De deuren staan op van 20.30 tot 04.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Vrijdag uitvaart Fabiola
Lees ook:Herdenking Fabiola op Valentijnsdag op Ruigoord
Lees ook:Levend kunstwerk Fabiola is overleden
Lees ook:Stem op je favoriete ontwerp Aids Monument Amsterdam
Lees ook:Gay Fantasy in Ahoy – grootste gay dance event van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>