Trumps LGBT-volgers zijn vooral blanke homomannen

De aanhang onder LHBT’s voor de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijken vooral blanke homomannen te zijn. In Colorado wapperde hij tijdens een verkiezingsbijeenkomst met een regenboogvlag die iemand vanuit de zaal hem aanreikte, met de woorden ‘LGBT’s for Trump‘ erop geschreven. Maar volgens PinkNews heeft Trump op roze gebied tot nu toe helemaal niets op papier gezet.

Zie ook: Trump wint

Sterker nog: een kleine twee weken geleden zei zijn running mate Mike Pence nog dat Trump ‘LHBT-rechten zal terugdraaien’, mocht hij de verkiezingen winnen en in januari het Witte Huis gaan betreden. We wachten in spanning af …

Lees ook:Running mate Mike Pence: ‘Trump zal LHBT-rechten terugdraaien’
Lees ook:Trump kiest voor homofobe Pence: op logo ‘penetreert T de letter P’
Lees ook:Trump president: wat staat Amerikaanse LGBT’s te wachten?
Lees ook:Wordt Mike Pence de running mate van Trump? Slecht nieuws voor LHBT’s!
Lees ook:Decreet Trump: transgenders scholen VS terug bij af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>