Van der Steur: begin december meer duidelijk over meerouderschap

Begin december komt er meer duidelijkheid over meerouderschap. dat beloofde minister Van der Steur (Veiligheid & Justitie) afgelopen vrijdag, toen hij ruim vijfduizend handtekeningen voor meerouderschap uit handen van COC-voorzitter Tanja Ineke in ontvangst nam.

De ondertekenaars willen dat er snel duidelijkheid komt voor kinderen die meer dan twee ouders hebben. De handtekeningen waren ingezameld door Meer dan gewenst, COC Nederland en Ouders van Nu.  De minister zal de Staatscommissie Herijking Ouderschap opdracht geven zich over de zaak te buigen en verwacht hun voorstel begin december naar te Kamer te kunnen sturen.

Lees ook:Meer dan Gewenst: ‘Rapport staatscommissie is goed nieuws!’
Lees ook:Advies staatscommissie: kind moet vier ouders kunnen hebben
Lees ook:Meer dan Gewenst: dag over roze ouderschap op 15 januari
Lees ook:Roze Dag van het Gezin bij het COC
Lees ook:Symposium homo/lesbisch ouderschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>