Gayslowdating: Zomermidweek in augustus

Gayslowdating organiseert van 15 tot en met 19 augustus een Zomermidweek voor singles in landhuis Kippenburg in het Friese Gaasterland. GSD valt onder stichting g-id en heeft tot doel om single homo mannen via culturele en sportieve activiteiten in contact met elkaar te brengen. Het betreft een vrijwilligersnetwerk waarbij inmiddels zo’n 1200 mannen zijn aangesloten. Meer informatie is te vinden op: www.gayslowdating.nl.

Deze midweek vindt plaats in een historisch landhuis in de prachtige omgeving van het bos- en waterrijke Gaasterland in Zuidwest Friesland. De plek is voor gays zeer speciaal omdat de film ‘Voor een verloren soldaat’ van Rudi van Dantzig zich op deze plek afspeelde. Dit verhaal gaat over de liefde tussen een jonge oorlogsevacué en een Canadese soldaat. Natuurlijk gaan we deze film ook tijdens het verblijf tonen.Geheel in de stijl van Gayslowdating is er een programma met culturele en sportieve activiteiten met volop gelegenheid  tot ontmoeting en onthaasting. Het programma wordt in overleg met de groep ingevuld; zoals fietsen, wandelen, kanoën/zeilen, rondleiding in Molkwerum, bezoek Hindeloopen/Stavoren.

Het landhuis heeft zeven slaapkamers en een aantal bedsteden. We gaan ervan uit dat er maximaal 10 mannen binnen kunnen slapen en maximaal 6 buiten kunnen kamperen. Verder is het sanitair eenvoudig en ademen de verschillende ruimtes de sfeer van het verleden met een keuken in het souterrain en een groepskamer op de eerste verdieping met openslaande deuren met een prachtig uitzicht op het 11-stedentocht riviertje De Luts. Achter het landhuis is een kampeer terreintje voor mannen die met de tent willen komen. Meer informatie / opgave via [email protected]

 

Lees ook:Activiteiten Gayslowdating in september
Lees ook:Gayslowdating organiseert Sportief wadloopweekend
Lees ook:Gayslowdating, nieuwe manier van ontmoeten
Lees ook:Jaarprogramma 2016 Gayslowdating
Lees ook:Gayslowdating lanceert nieuwe website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>