Twee Ierse halfbroers gelijktijdig als transgender uit de kast

In Ierland zijn twee halfbroers vorig jaar augustus tegelijkertijd uit de kast gekomen als transgender. Jamie (23) en Daniel (20) O’Herlihy gingen toen al jaren als meisjes door het leven en noemden zich Jamie en Chloe, maar nu willen ze allebei een geslachtsverandering ondergaan.

Jamie kwam op zijn veertiende als homo uit de kast, Daniel twee jaar later op zijn dertiende. Jarenlang spraken ze met niemand – ook niet met elkaar – over hun gevoel transgender te zijn. Tot afgelopen jaar augustus.

Lees ook:Bokslegende Frank Maloney uit de kast als transgender
Lees ook:Schotse homotiener bruut vermoord
Lees ook:Jamie Olivier danst als gay in YMCA
Lees ook:Bokslegende Maloney: ‘Media dwongen me uit de kast te komen’
Lees ook:Bruce Jenner komt als transgender uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>